Wie zijn de paardenprofessionals?

Fenna Elzinga

Fenna is eigenaar van Lelymare Horses, een revalidatiecentrum en een opfok waar jonge paarden kunnen opgroeien in een natuurlijke omgeving. 


Fenna is voormalig internationaal reining-amazone. Op het moment is de sport op een lager pitje. Fenna rijd nog steeds, maar voelt zich vooral ondernemer.

Gisella Bartels

Gisella is eigenaar van Bartels Horse & Health Instituut. Ze richt zich op de begeleiding van (top)sportpaarden en het geven van cursussen en opleidingen.


 Door Gisella haar opleidingen kwam ze erachter waar haar hart ligt: door onderzoek, behandeling, training en het delen van kennis ervoor zorgen dat paarden optimaal kunnen functioneren. 

Missie

De missie van Fenna & Gisella is het verbeteren van het welzijn, de gezondheid en het functioneren van sportpaarden. Niet door het werk van de paarden zelf te gaan doen maar op vele andere manieren. Ze hebben allebei in de loop der jaren een professioneel bedrijf opgezet om onze missie vorm te geven. Middels het delen van kennis, onderzoeken, behandelingen, trainingen en revalidatie werken zij aan de verbetering van het welzijn van sportpaarden.

Na een 'business retreat' in februari 2022 bleken er zoveel raakvlakken te zijn dat het voor hun beide zeer waardevol was om samenwerkingsmogelijkheden te verkennen.